ANASAYFA » DUYURU » GENEL DUYURULAR » TURK PATENT VE MARKA KURUMU ILE KOSGEB KOBILER ICIN BIR ARADA
25/01/2017, 12:26

Türk Patent ve Marka Kurumu ile KOSGEB KOBİ’ler İçin Bir Arada

KOBİ’lerin, Türk Patent ve Marka Kurumundan alacakları belgelerde akreditasyon şartı ve bölge farkı aranmaksızın almış oldukları belgelendirmeye ilişkin giderler %100 oranında KOSGEB tarafından destekleniyor.

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, KOSGEB Başkanı Recep Biçer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, her iki kurumun yaptığı çalışmalar gündeme gelirken, KOSGEB ve TPE arasındaki işbirliğinin nasıl geliştirilebileceğine dair projeler üstünde fikir alışverişinde bulunuldu.

Yürürlükteki KOSGEB mevzuatında KOSGEB veri tabanına kayıtlı işletmelerin Patent Belgesi, Faydalı Model Belgesi, Endüstriyel Tasarım Tescili Belgesi almak için Türk Patent ve Marka Kurumuna yaptığı ödemelerin KOSGEB tarafından desteklendiğine dikkat çeken KOSGEB Başkanı Recep Biçer, patent ve marka tescilinin işletmeler için hayati önem taşıdığını ifade etti.

Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan ise, Türk Patent ve Marka Kurumunda yapılan son dönemdeki dönüşüm sayesinde kurum olarak daha modern bir yapıya kavuştuklarını ifade ederek KOSGEB ile var olan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Tarih: 20 Ocak 2017

Nasıl yardımcı olabiliriz?